2015. február 11., szerda

Majdnem kitaláltam egy címet

Valahogy fel kéne vezetni ezt a félévet, így hát nem marad más hátra, mint előre és újra klaviatúrát ragadok. Tény és való, régen jártam erre, legalább volt időm témát és ihletet gyűjtögetni, csak hogy legyen mit rátok zúdítanom ;)

Az eddigi aránylag pozitív dolgok után most kivételesen most más vizekre evezek és az emberi kétszínűséget venném górcső alá. Kevés emberi tulajdonságot utálok ennél jobban, de sajnos túl gyakori ahhoz, hogy el tudnánk kerülni a mindennapokban. Ami viszont különösen érdekes, hogy ki hogyan játssza meg a fekete és a fehér énjét.
Gondolom mindenkiről pletykáltak már, viszont amint rákérdeztünk az illetőnél, akinél összefutottak a szálak, ő hevesen tagadott mindent. Ez talán a leggyakoribb és a legkönnyebben kezelhető probléma, hiszen vérmérsékletünktől függően döngöljük földbe, küldjük el a Seychelle-szigetek déli részére, vagy csak hagyjuk a fenébe az illetőt és töröljük őt az életünkből végleg.
Azonban a mai poszt nem az ilyen senkiháziak miatt kezdett el íródni, hanem a súlyosabb, idegesítőbb létformákról. Első körben ezek az emberek teljesen normálisnak tűnnek és be kell vallanom, egy ideig azok is. De elég egy, érzelmileg mély nyomokat hagyó eset és megmutatkozik egy ilyen személy valódi énje. Embere válogatja, hogy mennyire jön elő, esélyes, hogy a többségnek egyáltalán nem tűnik fel, viszont az esetben érintettek, ha kellően figyelnek, acélos változást figyelhetnek meg, akár negatív, de akad, hogy pozitív irányban is. Utóbbinál koholt okok alapján egyre több időt próbálnak tölteni velünk, míg előbbinél eddig nem tapasztalt szurkálódások, "kihaénnem" viselkedés tapasztalható, amit teljesen meglepett reakciónk csak még tovább erősíthet, hiszen nyeregben érzi magát az illető. Az előző esettel szemben az ilyen ember megmérgezi a környezetét, legalábbis aki érintett ebben.

Nos, mára ennyi, ha túlságosan komolyra vettem volna a figurát, utólag is bocsánat, ma így vezette kezemet Kleió. Történetemet, mint mindig, most is a való életből merítettem, úgyhogy jó olvasást népek ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése